Decade 2018

Decade 2018


Review Decade 2018 & de Fake Dj Contest.

Gabber Pa Decade 2018
Decade – Early Hardcore – 10-03-2018

Onderwerp: Review – Party: Decade – Date: 10 Maart 2018 – Locatie: Hemkade 48 – Zaandam.


Review Decade 10 Maart 2018 door GabberPa.nl


1.0 Decade 2018

10-03-2018 – Decade 2018 met Dj Ruffneck 25 Years of Hardcore – 3hrs Set. & een DJ Contest Finale.

Zoals meerdere Dj’s en Evenementen Organisaties vierder dat jaar hun 25 jaar Jubileum.
Dj Ruffneck vierde ook in 2018 zijn 25 jaar in de Hardcore Jubileum.

Gabber Pa - Deacde 2018 Time Table

De Dj Contest Finale ging tussen Dj Missbehave & Dj Da Virus. Na hun optreden met Dj Ruffneck. Zou de Winnaar gekozen worden.

Tenminste dat dachten we!

Hier komen we later op terug, maar eerst onze Review van Decade 2018 feest.


Inhoud:

  • 1.0 – Review Decade – 2018 Editie.
    • 1.1 – Parkeren
      • 1.1a – Inbraken.
    • 1.2 – Locatie.
    • 1.3 – Entree.
    • 1.4 – Kluisjes.
    • 1.5 – Rokersruimte.
    • 1.6 – Sanitair.
    • 1.7 – Consumptie.
      • 1.7a – Eten
      • 1.7b – Drinken.
      • 1.7c – Mainstage Area Bar.
  • 2.0 – 25 Years of Dj Ruffneck.
  • 3.0 – The Fake Dj Contest.
    • 3.1 – De Contest.
    • 3.2 – De Finalisten.
    • 3.3 – De Finale.
    • 3.4 – De Winnaar.
    • 3.5 – De Waarheid.
      • 3.5a – De Dreigementen van Decade.
  • 4.0 – Het Feest.
  • 5.0 – Tot Slot.

1.1 Parkeren:

Naast de Hemkade is een groot parkeerplaats, maar deze is gauw vol, maar dat is niet zo erg. Het ligt in een industrie gebied, Der zijn veel parkeerplaatsen te vinden rond om de Hemkade.

1.1a Inbraken:

Helaas zit er wel een nadeel aan als je rondom de Hemkade parkeert, want er worden daar nog wel eens ingebroken in auto’s. Dit gebeurde helaas die nacht ook weer. Bleek achteraf.


1.2 Locatie:

De Locatie van Decade 2018 was in de Hemkade 48 in Zaandam.

Zoals de meeste zullen weten is dit 1 van de Locaties die stamt uit de Early Periode. Er worden dus al vele jaren Hardcore Feesten gegeven. De Hemkade heeft een unieke indeling en een beetje aparte doorgang om naar een aparte area te komen. Het Toilet. Ik blijf dit apart vinden.

De Main Area heeft veel zei Area’s. Een beetje chaotisch vind ik zelf, maar het heeft ook wel weer wat. Helaas is het geluid vaak wel wat minder in sommige zei area’s. In ieder geval is deze locatie zeker Uniek.


1.3 Entree:

De Tickets van Decade loopt vaak goed. Dus dat betekend Volle Bak. Dit houd in dat je aan het begin moet aansluiten aan de rij. Dit is natuurlijk bij elk goed verkocht feest. Ondanks de rij gaat het meestal wel vlot. Eerst lang de security en dan je ticket laten zien.


1.4 Kluisjes:

De Kluisjes bij de Hemkade hebben vaak problemen. Niet alleen bij Decade, maar bij elk feest in de Hemkade dat ik ben geweest. Waren er vele problemen en klachten met de kluisjes. Code Werkte niet of ging niet meer dicht.

Er zijn bij elk feest wel klachten over een kluisje, maar hier is het wel vaak en veel.


1.5 Rokersruimte:

Ja, dit mocht toen nog.
De Rokersruimte was te klein en veel te warm.


1.6 Sanitair:

Daar kan verbetering in. Zo zijn gauw vies & word slecht schoon gehouden. Tevens is de grote toiletruimte ook een doorgang om naar een andere area te komen. De wachttijden vind ik persoonlijk wel mee vallen.


1.7 Consumptie:

Betalen ging met consumptiemunten van Decade zelf.

1.7a Eten:

Vlak voor de Kluisjes kun je eten halen. Dit kun je met de consumptiemunten betalen.

1.7b Drinken:

Drinken kun je in elke area krijgen. Elke Area heeft zijn eigen bar. Het druks is het natuurlijk bij de Main area.

1.7c Main Area Bar:

Waarom weten we helaas niet, maar iemand van de organisatie vond het nodig om hete lucht te blazen bij de Main area bar. Het was immers binnen al warm. Als je in de rij stond bij de Bar dan ging je kapot van de warmte en hoorde iedereen om je heen er over klagen, maar hij bleef gewoon aan.


Gabber Presents Review Decade 2018 – Dj Ruffneck


2.0 25 Years of Dj Ruffneck.

2018 was het jaar dat Dj Ruffneck 25 jaar in de Hardcore zat en niet alleen bij zijn eigen Jubileum feest, maar bij vele feesten werd dit gevierd. Ook bij Decade dus.

We hebben mogen genieten van een 3 uur durende Dj Ruffneck set.

Gabber Pa - Decade 2018 - Dj Ruffneck

Review Decade 2018 – De Dj Contest


3.0 De Fake Dj Contest:

Decade Events had voor deze editie ook een Dj Contest georganiseerd. Met de Finale op Decade zelf, maar de Finale bleek Fake te zijn. Decade Events die in hun leugens Dj’s meetrokken en chanteerde. Laten we beginnen bij het begin.


3.1 De Contest:

Iedere Hardcore Dj kon hier aan meedoen. Je moest je eigen mix inzenden naar Decade Events. Daar werden voor het feest 2 Finalisten uitgekozen. De Finale zou gehouden worden op Decade 2018. Vervolgens zou ieder een set draaien met Dj Ruffneck en daar zou uit blijken wie de Winnaar is van de Contest.


3.2 De Finalisten.

De 2 Dj’s die in de Finale kwamen?
Dat waren Dj MissBehave & Dj Da Virus.
Deze hadden de eer om op Decade 2018 met Dj Ruffneck te draaien. We waren ook zeer benieuwd wie er zou winnen.


3.3 De Finale.

Vlak voor de Finale bleek dat Dj MissBehave problemen had met haar USB stick. Dus zij moest met de muziek die Dj Ruffneck op zijn USB stick had staan draaien. Dat is natuurlijk een nadeel tegen over de ander, want Dj Missbehave moest improviseren terwijl Dj Da Virus zijn ingestudeerde set kon gebruiken.

Persoonlijk kon ik er praktisch niks van merken dat Dj MissBehave moest Improviseren. Beide draaide na mijn idee een goede set, maar ja ik ben een Gabber geen Muziek Expert.


3.4 De Winnaar:

De winnaar werd door Dj Ruffneck bekend gemaakt aan het eind van de 2 sets van Dj MissBehave & Dj Da Virus.

Winnaar Decade 2018 Dj Contest is:

DJ Da Virus.


3.5 De Waarheid.

De Contest Finale was een show, fake, nep.

Een aantal weken voor het event was de Winnaar al gekozen door Decade Events. Niet door Dj Ruffneck die Avond. Wat ze iedereen wel lieten geloven. Teven Dj Ruffneck in hun leugen betrokken, want hij moest immers de winnaar bekend maken.

Dit bleef voor sommige niet lang geheim.

3.5a De Dreigementen van Decade:

Dj’s die hier achter kwamen gingen soms verhaal halen, omdat het niet eerlijk was, omdat het hier ging om wie je kent niet wat je kan. Waar een Contest wel voor bedoeld is. Deze kregen gelijk te horen:

Als ze ooit nog op Decade wilt draaien. Dan moesten ze niet zeiken en hun bek houden.


4.0 Het Feest:

Ondanks de minpunten van het Geluid, Toilet, Rokersruimte, Autoinbraken, Kluisjes en Warmte bij de bar. Hebben we ons verder prima vermaakt. Het was een leuk Early feest. Dit was ook te danken aan de sfeer, die de dj’s & mede gabbers creëerde. Niet aan de leugenachtige & manipulerende organisatie.


5.0 Tot Slot:

Mocht je wat willen aanvullen of jou mening laten horen over het feest of de Praktijken van Decade Events. Of mochten we iets vergeten zijn. Dan kan dat hier onder in onze blog, maar het kan ook op onze contactpagina of per mail.


Auteur: Gabber Pa – Onderwerp: Review Decade 2018 + Contest Sceam – Datum: 11-03-2018


Deze Blog is Onderdeel van:
Gabber Pa
GabberPa.nl | GabberPa.be | GabberPa.com | GabberPa.de | GabberPa.eu | GabberPa.org | GabberPa.party | GabberPa.store.

Share this content: