Ground Zero 2022

Ground Zero 2022


Gabber Pa Review Ground Zero Festival 2022

Ground Zero Festival 2022 Review
27-08-2022 – Ground Zero Festival

Ground Zero Festival 2022 – 15 Years of Darkness.
27 Augustus 2022 | Van 21:00 tot 07:00 uur | Bussloo.


1. Ground Zero Festival 2022

Net zoals ook vele andere Festivals die hun Jubileum hadden in 2020 & 2021 was ook het Ground Zero Festival Jubileum uitgesteld in 2020 & 2021, maar nu was het eindelijk zover op 27 Augustus 2022 hield het Ground Zero Festival zijn 15 Jarige Jubileum.

De 15 Jarige editie van Ground Zero Festival met de naam 15 Years of Darkness.

Aan het einde van het feest kwam er wel voor een hoop Festivalbezoekers, Darkness. Hier komen we later op terug.


2. Ground Zero 2022 Locatie:

 • Recreational area Bussloo.

  Kneuterstraat,
  7384 CM, te Wilp,
  Gelderland, Nederland.

Het is en blijft een mooie locatie voor een Festival in de openlucht.

Het is tevens een makkelijk te bereikbare locatie met Eigenvervoer, zoals auto, fiets of brommer, maar het is ook prima te doen met het Openbaarvervoer, Pendelbussen en Taxi.

 • Ground Zero Festival 2022 Review
 • Ground Zero Festival 2022 Review Locatie

3. De Reis naar Ground Zero Festival 2022.

De Reis naar naar het Ground Zero Festival en weer terug.

Met Eigen- & Openbaarvervoer zoals: Auto – Brommer – Fiets – Lopen – Pendelbus / Busreis – Taxi – Trein.
Of je laten Wegbrengen & Ophalen.

Parkeren.

Er is veel ruimte om te parkeren bij het Festivalterrein. Deze Tickets zijn natuurlijk te koop op de Website van Ground Zero.

https://GroundZeroFestival.nl.

Parkeren van je Fiets / Brommer is volgens ons Gratis. We hebben hier immers niks over kunnen vinden, maar tevens ook nooit vernomen dat deze moesten betalen.

Pendelbus

Natuurlijk bied het Ground Zero Festival meer opties aan, zoals Pendelbussen die vertrokken vanaf Apeldoorn Station. Dit is eenvoudig te bereiken met Eigenvervoer of Openbaarvervoer. Deze Tickets zijn natuurlijk ook te koop op de Website van Ground Zero.

https://GroundZeroFestival.nl.

Kiss & Ride

Word je gebracht door je Ma, Pa, Broer, Zus, Zoon, Dochter of door een vriend, vriendin of heb je een ander slachtoffer gevonden. Dan kan je afgezet worden bij het Kiss & Ride drop punt.

Taxi

heeft een speciale taxistandplaats op het festivalterrein. Deze plek is duidelijk aangegeven en is gemakkelijk toegankelijk voor zowel bezoekers als taxichauffeurs. Alle taxi’s worden doorgestuurd naar de taxistandplaats.

Dus ook in 2022 maakt het niet uit welke manier je kiest om naar het Ground Zero Festival te gaan. Dat is goed geregeld.

Ergens Anders Parkeren.

Natuurlijk zijn er ook altijd nog andere plekken waar je hem gratis of goedkoper kan parkeren, maar dat houd meestal ook in dat je dan vaak een uur moet Lopen of een Bus / Pendelbus of een Taxi nemen.


4. The Floorplan Ground Zero 2022.

Review Ground Zero Festival 2022 Floorplan

Indeling.

Der waren weer wat kleine aanpassingen aan het Floorplan tegen over de keer daarvoor. Dit had natuurlijk ook te maken met het 15 Jarige Jubileum van het Festival.

De Tokens & Lockers.

Ondanks de drukte verliep het verkrijgen van Tokens en / of een Locker vrij vlot.

De Tokens vond ik nog wel een normale prijs hebben, maar een Locker was wel erg prijzig. Het is niet echt een grote locker. Der past maar standaard rugzak in.

Food.

Der was weer van alles te krijgen, zoals Pizza, Patat, Fruit, IJs en nog meer. Genoeg om te kiezen. Tevens hoefde je niet lang op je eten te wachten.

Drinks.

De Gratis Token.

Ze hadden dit jaar een token die je bij binnenkomst gratis kreeg. Deze was voor de beker. Dit veroorzaakte hier en daar verwarring. Daarbij zit er niemand op te wachten om een lange tijd met een lege beker rond te lopen of te Hakk没h. Dus men gooide hem weg in de prullenbak (waar er te weinig van stonden) of op de grond.

Als ze weer wat te drinken wouden halen. Moest er een beker ingeleverd worden. Dus mensen gingen dan overal op zoek naar een beker. Deze hoefde niet heel te zijn. Dit zag er raar uit. Tevens erg zonde van je tijd. Je bent liever aan het feesten dan vuilnis op de grond te zoeken.

Daarbij kosten het de bediening ook meer tijd en moeite om alsnog het afval weg te gooien en nieuw drinken te verzorgen.

Hier was duidelijk niet goed over na gedacht.

Keuzes.

Der was voldoende keus aan verschillende dranken die je kon verkrijgen.

Wachttijd.

Zoals we al eerder aangaven. Ging tijdens het bedienen van drinken tijd verloren aan het weggooien van afval (plastic bekers & flesjes). Door het nieuwe idioten plan achter de Gratis groene Token.

Overal liep de wacht tijd gauw op. Mensen moesten erg langwachten op drinken. Terwijl drinken zeer essentieel is op Housefeesten. Niet alleen wij vonden de wachttijd schandalig. Je hoorde mensen klagen hierover op en na het feest. Tevens klaagde men hierover op Facebook, Twitter etc.

Dit geeft ook weer aan dat er niet nagedacht is over hun idioten plan. Wat niks opleverde.

Toiletten.

Der waren voldoende toiletten op verschillende locaties op het terrein. Je hoefde dus algemeen niet lang te wachten om naar het toilet te kunnen. Tevens was het toilet gratis.

Ground Zero Festival Merchandise 2022 Kraam.

Er was maar 1 zeer klein Merchandise stand met te weinig personeel op het Festival. Daar door was het ook enorm druk tijdens de hele nacht. Niet Normaal.

Extra’s.

Ze hadden weer leuke extra dingen om te doen of te laten doen geplaats op het terrein, zoals

 • Een Kapper.
 • Trouwkapel.
 • Tattooshop.
 • De Flying Carrousel.

5. De Area’s / Stages Ground Zero 2022.

Er waren 7 verschillende Stages.

 1. ETERNAL DARKNESS
  MAINSTAGE
 2. RAGE OF THE BEAST
  Hosted by BONNIE & CLYDE
 3. INFERNAL THUNDERSTORM
  Hosted by HELLBOUND
 4. RIVER OF BLOOD
  Hosted by ORIGINS OF FRENCHCORE
 5. DEATH OF THE FIRSTBORN
  Hosted by TERRORDRANG
 6. WILD CREATURES
  Hosted by MULTIGROOVE
 7. PLAGUE OF LOCUSTS
  Hosted by PRSPCT
 • Ground Zero Festival 2022 Review
 • Ground Zero Festival 2022 Review
 • Ground Zero Festival 2022 Review
 • Ground Zero Festival 2022 Review

Mainstage werd van alle genres wat gedraaid met leuke optredens erbij. De overige stages werden ieder door een andere Organisatie / Genre gehost.


6. Line-Up Ground Zero 2022

Ground Zero Festival 2022 Review

Weer een goeie Line-up.

饾檲饾櫀饾櫈饾櫍饾櫒饾櫓饾櫀饾櫆饾櫄

BILLX 路 BULLETPROOF 路 CHAOTIC HOSTILITY 路 CRYOGENIC 路 D-FREK 路 DIMITRI K 路 DR. PEACOCK LIVE (STAGE AMBASSADOR) 路 DRS 路 LE BASK 路 NOISEKICK LIVE 路 PARTYRAISER 路 PROMO 路 THE SICKEST SQUAD 路 SYSTEM OVERLOAD

Hosted by: DA MOUTH OF MADNESS

饾樈饾櫎饾櫍饾櫍饾櫈饾櫄 & 饾樉饾櫋饾櫘饾櫃饾櫄

ANGERNOIZER 路 BULLETPROOF (STAGE AMBASSADOR) 路 CRYOGENIC 路 THE DARK HORROR 路 F.N脴IZE 路 HARD EFFECTZ 路 INSANE S 路 MBK 路 MAJOR CONSPIRACY 路 PARTYRAISER (STAGE AMBASSADOR) 路 SHOCK-N-DESTROY 路 SOULBLAST 路 SYSTEM OVERLOAD 路 TRESPASSED

Hosted by: RG

饾檴饾櫑饾櫈饾櫆饾櫈饾櫍饾櫒 饾櫎饾櫅 饾檨饾櫑饾櫄饾櫍饾櫂饾櫇饾櫂饾櫎饾櫑饾櫄

DEATHROAR 路 HYRULE WAR 路 JKLL 路 LE BASK 路 MAISSOUILLE (STAGE AMBASSADOR) 路 MR. IVEX 路 NEKO 路 PROGAMERS 路 PSIKO 路 RADIUM 路 THE SICKEST SQUAD 路 THE SPEEDFREAK 路 SPRINKY

Hosted by: NO-ID

饾檭饾櫄饾櫋饾櫋饾櫁饾櫎饾櫔饾櫍饾櫃

AKIRA 路 ARJUNA 路 DANA 路 D’SPYRE 路 GANGSTA ALLIANCE 路 HELLFISH 路 PAINBRINGER 路 PANIC 路 THE RESONANT SQUAD 路 RUFFNECK (STAGE AMBASSADOR) 路 SLUGNOID 路 THE TWINS ARTCORE 路 XQRUCIATOR LIVE

Hosted by: MIKE REDMAN

饾檹饾櫄饾櫑饾櫑饾櫎饾櫑饾櫃饾櫑饾櫀饾櫍饾櫆

THE DESTROYER 路 DISSOACTIVE 路 DOCTOR TERROR (STAGE AMBASSADOR) 路 GROAN-ER 路 HARD INFANTRY 路 NEKROSYSTEM 路 NOISEKICK 路 PARANOIZER 路 SRB 路 STRIKER 路 SUICIDE RAGE 路 THE VIZITOR

饾檲饾櫔饾櫋饾櫓饾櫈饾櫆饾櫑饾櫎饾櫎饾櫕饾櫄

BABA 路 BASS-D (STAGE AMBASSADOR) 路 FRANKY JONES 路 GYS脠LE 路 LUNA 路 MARC ACARDIPANE 路 NOXA 路 PAVO 路 PILA 路 PREDATOR 路 VINCE

Hosted by: DEN= & THE INTELLECTUAL KILLER

饾檵饾檷饾檸饾檵饾樉饾檹

ADAMANT SCREAM 路 DEATHMACHINE 路 DOLPHIN LIVE 路 LI-Z 路 MANU LE MALIN 路 THE DJ PRODUCER 路 THE OUTSIDE AGENCY 路 THRASHER (STAGE AMBASSADOR) 路 TRIPPED


7. De Muziek & Sfeer.

We zijn meerder malen bij alle stages geweest en verschillende Dj’s gezien en gehoord. We hebben genoten van de muziek die we hoorde. De Dj’s draaide erg lekker. De Sfeer was ook erg lekker. We hebben er weer van genoten.


8. Kleine Overzicht Kosten.

De kosten van de parkeertickets zijn:

 • 2022 – Een parkeerkaartje kost in 20.00 euro (Service Fee).

De Pendelbustickets zijn:

 • 2022 – Ticket Online bedraagt 12,75 euro (Service Fee).
 • 2022 – Ticket in de Bus bedraagt 15,00 euro (Service Fee).

De Consumptie Munten Kosten:

 • 2022 – 1 Strip (3 Munten) op het feest bedraagt 10.00 euro.

De Lockers Kosten:

 • 2022 – 1 Locker bedraagt op het feest 12.50 euro.

Darkness on the Visators.

Na een leuk en een gezellig nacht te hebben gehad op het Ground Zero Festival 2022. Gaat men hun spullen uit de lockers halen. Daarna liep men naar de uitgang om vervolgens de weg naar huis voort te zetten. Helaas kwam er een deel van de mensen er vervolgens na 500 meter achter dat er een Politie Fuik staat.

Toen wij om 7.00 uur langs de fuik liepen. Waren er inmiddels meer dan 20 auto’s staande gehouden. Natuurlijk begon iedereen die het zag elkaar te appen over de fuik die er stond. We hopen dat hierdoor dat de schade onder de medefeestgangersbeperkt is gebleven.

Wij zelf hadden gelukkig geen problemen.

Echt een grote domper op een mooi feest. Natuurlijk kan de Organisatie van Ground Zero hier niks aan doen. Dit verzint de idioten van de Politie maar al te graag zelf. De ………….. … …… …

Geen goed woord voor over!


Tot Slot.

Deze review is gebaseerd op feiten & Gabber Pa’s eigen mening & ervaring van het feest.

Mochten we iets over het hoofd hebben gezien en/of wil je je eigen mening en/of ervaring met ons delen. Dat kan door hier onder een bericht achter te laten in onze blog.
Tevens is het ook mogelijk om ons te mailen via onze contactpagina of via het email adres die je onderaan onze pagina/blog kunt vinden.


Datum: 27-08-2022 – Onderwerp: Review Ground Zero Festival 2022 – Auteur: Gabber Pa.


Deze Review is Onderdeel van:
Gabber Pa’s Blog.

Deze Blog / Pagina is Eigendom van:
Gabber Pa.

GabberPa.nl | GabberPa.be | GabberPa.eu | GabberPa.com | GabberPa.org | GabberPa.Party | GabberPa.Store

Share this content: