Voel je die Bass 17-02-2018

Voel je die Bass 17-02-2018


Party Review – Voel je die Bass 17-02-2018.

Gabber Pa Voel je die Bass 17-02-2018

Onderwerp: Review – Party: Voel je die Bass – Datum: 17-02-2018 – Locatie: The Next Level – Almere Haven.


1.0 Voel je die Bass 17-02-2018.

17-02-2018 was de eerste Voel je die Bass feest.
Het feest werd georganiseerd door Shadowlands Events (Dj J.D.A.) in de Next Level in Almere Haven.
Als Promotor van Dj J.D.A. / Shadowlands Events stond Gabber Pa op de gastenlijst.

Het feest werd voor het eerst gegeven. Waren we zeer benieuwd en hadden we er veel zin in.


Inhoud:

  1. Voel je die Bass 17-02-2018.
    1. De Locatie.
    2. Entree.
    3. Merchandise.
    4. Sanitair.
    5. Rokersruimte.
    6. Indeling.
    7. Consumptie.
  2. Voel je die Bass 17-02-2018 Review.
    1. Line-up.
    2. De Opkomst bij Voel je die Bass 17-02-2018.
    3. De Sfeer bij Voel je die Bass 17-02-2018.
  3. Gabber Pa in Aktie bij Voel je die Bass 17-02-2018.
    1. Hulp vragen aan Gabber Pa.
    2. Instructies van Gabber Pa.
    3. Achteraf.
    4. Conclusie.
  4. Tot Slot.

1.1 De Locatie.

De Next Level zat in een industrie gebied van Almere. Dat had natuurlijk zijn voordelen. Hierdoor was er genoeg parkeerterrein ondanks dat het parkeerterrein van de Next level zeer klein was & niemand had last van Geluidsoverlast.


1.2 Entree.

Bij binnenkomst kom je een een open ruimte. Waar je gefouilleerd werd en tevens je ticket moest laten zien. Je kon hier ook je jas gelijk laten weghangen voor een kleine vergoeding.

Vanuit deze ruimte kon je naar de Toiletten of naar de Zaal waar het feest was. In deze ruimte stond ook de Merchandise kraam.


1.3 Merchandise.

De Merchandise kraam was van Ultimate House Merchandise (Kowa Music Store). Hier kon je natuurlijk Voel je die Bass & Dj J.D.A. Merchandise kopen, zoals een waaier, vlag en kleding. Tevens hebben ze ook een ruime collectie van andere Hardcore Merchandise bij zich. Voor ieder wat wils.


1.4 Sanitair.

Van de toiletten kon je gratis gebruik maken. De Bass kon je goed horen en voelen in de toilet ruimtes. Dat was natuurlijk ook de bedoeling bij een Voel je die Bass feest.


1.5 Rokersruimte.

Er was geen rokersruimte binnen ook al mocht dat toen nog wel. Als je wou roken dan moest je naar buiten. Wat tegenwoordig heel normaal is.


1.6 Indeling.

Als je de feestzaal binnenkomt zie je gelijk voor je het Podium en vlak bij het podium aan de rechterkant een kleine bar. Tevens hadden ze ook nog een grote bar achter in de zaal.


1.7 Consumptie.

Zoals al aangegeven bij de indeling. Zijn er twee Barre aanwezig. Een kleine bar rechts in de zaal en een grote bar achter in de zaal. Hierdoor hoefde we niet lang te wachten om ons drinken te krijgen. Het drinken kon je betalen met aangeschafte consumptiemunten van de Next Level.


2.0 Voel je die Bass 17-02-2018 – Review

Zoals we al aangaven was dit het ons eerste Voel je die Bass feest en daarbij hadden we mee gewerkt aan het promoten van het feest. Dus we waren zeer benieuwd naar de opkomst en het feest zelf natuurlijk.


2.1 Line-up.

De line-up zag er goed uit.


2.2 De Opkomst bij Voel je die Bass 17-02-2018.

De opkomst was Top. De Zaal liep al gauw vol. Het was na ons idee zoals het hoort. Een gezellige drukke bende.


2.3 De Sfeer bij Voel je die Bass 17-02-2018.

Binnen waren de meeste aan het Hakkûh en buiten waren de gabbers aan het bij kletsen en/of leerde nieuwe gabbers kennen, zoals het meestal gaat.

De sfeer was lekker en ontspannen. We hebben er dik van genoten. Een Maat van Gabber Pa vond de sfeer aan het begin niet zo fijn. Deze had namelijk een vervelend probleem.


3.0 Gabber Pa in Aktie bij Voel je die Bass 17-02-2018.

Het feest was nog niet lang begonnen toen zijn maat en medepromotor van Voel je die Bass 17-02-2018 in de problemen kwam. Er waren namelijk 2 gabbers aanwezig die nog geld van hem kregen die hij van hun geleend had. Het ging om 10 euro.

Toen deze 2 gabbers hem zagen. Spraken ze hem hierop aan. Ze wouden natuurlijk hun geld terug. Tevens gaven ze aan dat als ze die avond niet hun geld terug kregen dat er pijnlijke consequenties aan zaten voor hem. Na de waarschuwing/dreigement liep hij gelijk naar Gabber Pa voor hulp. Hij was immers bang om klappen te krijgen die avond.

3.1 Hulp vragen aan Gabber Pa.

Hij vertelde Gabber Pa gedeeltelijk zijn probleem. Tevens gaf hij aan dat hij niet genoeg geld had om hun gelijk terug te kunnen betalen. Om de sfeer goed te houden en omdat het een maat is besloot Gabber Pa om zich er mee te bemoeien.

3.2 Instructies van Gabber Pa.

Gabber Pa legde zijn maat uit wat hij moest doen om geen problemen meer en geen klappen te krijgen die avond van de 2 gabbers. Gabber Pa gaf ook aan dat hij beter zo snel mogelijk zijn schuld af kon betalen, omdat het dit soort problemen kan voorkomen.

De Maat hield zich aan de instructies die Gabber Pa hem had gegeven. Dit resulteerde dat de sfeer goed bleef en er geen verdere problemen waren en dat er ook geen klappen vielen. Daarbij kon zijn maat ook de rest van de avond lekker verder feesten.

3.3 Achteraf.

Gabber Pa was ene kant tevreden met zijn ingrijpen. Dit was immers ten goede van de sfeer en het verloop van het feest. Tevens had hij zijn Maat geholpen, maar aan de andere kant was Gabber Pa teleurgesteld in zijn Maat. Hij had immers weer informatie achtergehouden en gelogen over het feit. Dat hij ze niet terug kon betalen op die avond.

  • De schuld stond al een lange tijd los en de Maat ontliep ze al een geruime tijd.
  • De Maat had zijn 10 euro schuld ook per direct die avond kunnen inlossen, want hij kocht immers voor tientallen euro’s aan Merchandise van Voel je die Bass die avond. Dit was na zijn aanvaring met de 2 gabbers.

3.4 Conclusie.

Maat wou zijn schuld niet betalen en loog over de toedracht met alle risico’s indien. Hij vond zijn hebzucht belangrijker dan eerlijkheid en afspraken na komen. Tevens misbruikt hij de goedheid van de mens. In dit geval:

De goedheid van de twee gabbers die hem in goed vertrouwen het geld leende en die van Gabber Pa als maat.


Tot Slot.

Deze review is gebaseerd op feiten & Gabber Pa’s eigen mening & ervaring van het feest.

Mochten we iets over het hoofd hebben gezien en/of wil je je eigen mening en/of ervaring met ons delen. Dat kan door hier onder een bericht achter te laten in onze blog.
Tevens is het ook mogelijk om ons te mailen via onze contactpagina of via het email adres die je onderaan onze pagina/blog kunt vinden.


Auteur: Gabber Pa – Onderwerp: Review Voel je die Bass & Gabber Pa in Aktie – Datum: 18-02-2018


Deze Blog is Onderdeel van:
Gabber Pa
GabberPa.nl | GabberPa.be | GabberPa.com | GabberPa.de | GabberPa.eu | GabberPa.org | GabberPa.party | GabberPa.store.

Share this content: