Maat vindt IPhone

Maat vindt IPhone


Gabber Pa Story’s – Maat vindt IPhone in de Cue te Breda.


Onderwerp: Maat heeft IPhone gevonden – Locatie: Cue Breda. –


Maat vindt IPhone in de Cue Breda

Ik was met een paar vrienden naar een Hardcore feest geweest in de Cue te Breda.

Na het feest verzamelde we op het parkeerplaats in de buurt.

Aangekomen op het parkeerplaats bleek dat 1 van de personen in de groep een IPhone gevonden te hebben op het feest in de Cue.

Gevonden IPhone Cue Breda - Gabber Pa Story's
Gabber Pa Story’s

Inhoud:

  • Maat vindt IPhone in de Cue te Breda.
  • Maat Wil Gevonden IPhone Houden.
  • De Waarschuwing van Gabber Pa.
  • Net Op tijd.
  • Naderhand.
  • Getuigen.
  • Tot Slot.

Maat wil Gevonden IPhone Houden.

Een maat die hem had gevonden heeft wou hem voor zich zelf houden. Dat was wel duidelijk. Anders had je hem gelijk afgegeven op het Feest waar hij de IPhone had gevonden.

Tevens was en werd er al meerdere malen gebeld naar de IPhone door vermoedelijk de personen die er naar op zoek waren. Hij nam keer op keer niet op. Daarbij liep hij al hardop te fantaseren op het parkeerterrein wat hij met de IPhone ging doen. Verkopen of voor zichzelf houden.


De Waarschuwing van Gabber Pa.

Na alles te hebben aangehoord wat hij met de Iphone ging doen. Waarschuwde ik hem dat het geen goed plan en deze beter terug kon geven. Dat zou ik ook graag zien als ik mijn telefoon zou verliezen. Daar had hij natuurlijk geen oren naar.

Vervolgens legde ik hem uit dat deze haast niet te kraken zijn, maar daar wist hij wel iemand voor. Tevens gaf ik aan dat de IPhone Locatie Service zeer nauwkeurig is en zolang de IPhone aan deze traceerbaar is.


Net op Tijd.

Ik had dit net gezegd en hoorde op afstand mensen aankomen die opzoek waren na de IPhone. Dus dat heb ik gelijk gemeld. Dat dus de eigenaar of eigenaresse van de telefoon in de buurt was en de Locatie van de IPhone hadden gevonden en elk moment voor zijn neus stonden. Nog geen 20 seconden later stond de eigenaresse en een paar vrienden bij de auto.


De Snelle Leugen.

Gelukkig had hij me goed verstaan, want van de telefoon houden. Wis hij met een lul verhaal de mensen te overtuigen dat hij opzoek was naar de eigenaar of eigenaresse. Dus het liep gelukkig met een sisser af.


Naderhand.

Nadat de telefoon terug was gegeven en de eigenaresse en haar vrienden op weg naar huis waren. Baalde hij wel, maar wat blij dat ik hem op tijd waarschuwde, zodat hij nog net op tijd kon doen dat hij op zoek was.


Getuigen.

Gelukkig zijn er meerdere vrienden / getuigen aanwezig geweest die avond op het parkeerplaats om het verhaal te bevestigen.


Tot Slot.

Heb jij ook zoiets meegemaakt of wil je gewoon je mening hierover kwijt. Dit horen we graag. Je kunt hieronder je bericht achterlaten.


Auteur: Gabber Pa – Onderwerp: Gabber Pa Story’s – Maat vindt IPhone in de Cue te Breda – Datum: 23-06-2022.


De Pagina is Onderdeel van:
Gabber Pa Story’s.
Onderdeel van:
Gabber Pa
GabberPa.nl / GabberPa.eu / GabberPa.com / GabberPa.party / GabberPa.store.

Share this content: