Enquêtes Tips

Enquêtes Tips

Gabber Pa – 14 Enquêtes Tips


14 Tips om Zoveel mogelijk te Verdienen met Enquêtes.

Welkom op onze Tips pagina voor Enquêtes.

We hebben 14 Tips om Zoveel en Zo snel mogelijk Geld te Verdienen met Enquêtes.

Gabber Pa Tips - Enquêtes Tips

1. Inschrijven: Alleen bij betrouwbare enquête sites

Er zijn heel veel verschillende panels waar je betaalde enquêtes kan vinden. Teveel eigenlijk en helaas zitten er ook genoeg hele slechte bij.

Sommige zijn zelf zelfs helemaal geen enquête panel maar die willen gewoon je e-mailadres verkopen, en andere die zijn onbetrouwbaar omdat ze nooit uitbetalen of ronduit slecht betalen. Daarom is de volgende tip ook belangrijk:


2. Schrijf je alleen in bij de best betaalde enquête sites

Doe vooral mee aan de site die het best betalen. Die geven hogere vergoedingen en hebben meer onderzoeken om in te vullen. En dus verdien je meer. Hier vind je een Top 10 best betaalde enquête sites voor zowel Nederland als België. Deze zijn tevens allemaal betrouwbaar.


3. Schrijf je in bij meerdere sites, zoveel mogelijk!

Bij hoe meer sites jij je inschrijft, des te meer mogelijke surveys jij zal kunnen maken. En dat betekent één op één dat je dus meer zal verdienen, zo simpel is het soms. Schrijf je dus bij voorkeur bij alle 10 de genoemde sites in.

Meer kan altijd nog maar we verzekeren je dat je met die tien al meer dan genoeg werkt hebt te doen om een zeer fraaie verdienste bij te kunnen schrijven.


4. Vul je profielkenmerken in

Profielkenmerken zijn zaken die meer vertellen over jou en je leven. Bijvoorbeeld gaan deze over je personalia, relaties, werk, school. Maar de betere onderzoek panels stellen je zelfs nog veel meer vragen zoals over je abonnementen, levensstijl en dergelijke.

De reden hiervoor is dat ze ermee kunnen zorgen dat je wordt uitgenodigd voor de goede onderzoeken. Drink jij bijvoorbeeld geen bier, dan zal Heineken je niet uitnodigen voor hun enquêtes. Maar dat geeft niet, dan krijg je wel een andere.

En als het panel die niet had geweten had je wel die van Heineken gekregen, was je er na de eerst paar vragen al zonder beloning uitgegooid en had je de alternatieve enquête ook niet gekregen. Zonde.


5. Log ook geregeld in op je account

Niet alle onderzoeken worden per e-mail uitnodiging aangekondigd. Soms worden die alleen maar in de web portal of app gezet. Vooral bij de onderzoeken waar niet heel veel mensen voor worden gezocht (want anders krijgt iedereen een mail maar wordt het overgrote deel teleurgesteld.).

Log dus regelmatig in om te kijken of er nog surveys beschikbaar zijn! Maar zo blijf je ook op de hoogte van eventuele veranderingen en kun je meedoen aan andere manieren van verdienen mochten die beschikbaar zijn.


6. Installeer app (indien beschikbaar)

Veel van de goede enquête panels beschikken tegenwoordig ook over een app. Die werken vooral prettig als je graag enquêtes invult op je tablet of telefoon. Bovendien krijg je dan ook een pushmelding als een nieuw onderzoek online komt en kan je meteen meedoen. Hoef je niet elke keer je mail te checken.

Sommige onderzoeken kunnen zelfs alleen maar mobiel / via de app worden ingevuld. Door de app te gebruiken zal je dus extra werk kunnen doen en daarmee meer vergoedingen binnenslepen.


7. Wissel af

Eerlijk is eerlijk, eindeloos maar vragenlijsten maken wordt ook wel eens een beetje saai. Zeker als het allemaal van die saaie klik vragen zijn. Probeer wat af te wisselen door ook mee te doen aan andere soorten onderzoeken zoals product testen, website testen, (online) groepsdiscussies, forum gesprekken en reclames beoordelen.

Combineer het vooral ook met andere manieren van online geld verdienen, we hebben er nog 43 andere voor je uitgeschreven!


8. Neem enquêtes invullen serieus

Je gaat alleen maar meer verdienen als je er je best voor doet en er ook de tijd voorneemt. Neem dus deze tips ter harte. Alleen als je er echt het meeste uit wil halen zal dat lukken.


9. Blijf actief

Als je vaker meedoet is het vaak zo dat je ook meer werk zal krijgen. Dit klinkt gek maar de panels zijn ook bang dat ze je teveel onderzoeken sturen waardoor je afhaakt. Merken ze echter dat je maar wat graag meedoet, dan zal die angst minder worden. Dit is overigens vaak als een algoritme bepaald.

Anderzijds is het zo dat als je langere tijd juist niet meedoet je account op inactief gaat en je helemaal geen uitnodigingen meer krijgt. In het ergste geval wordt na een jaar zelfs je account inclusief je saldo gedeletet.


10. Zorg dat je profiel actueel blijft.

Veranderen er dingen in je leven dan is het wijs om dit ook in je voorgenoemde profielkenmerken op te nemen of up-te-daten. Dit zorgt er namelijk voor dat je voor de juist enquêtes wordt uitgenodigd zoals eerder vermeld.

Maar vaak is het bijhouden van je profiel extra interessant omdat je dan met meer onderzoeken mee kunt doen. Zoals als je zwanger raakt, een kind krijgt of pas bent verhuisd of overgestapt van energie of zorgverzekeraar. Dit soort mensen worden vaak gezocht voor onderzoeken maar als ze dit niet van je weten ontvang je die uitnodiging natuurlijk niet…


11. Antwoord eerlijk.

De reden dat jij betaald krijgt voor de onderzoeken is omdat de informatie die je geeft waardevol is. Maar dat is alleen zo als je echt eerlijk meedoet. Daarom wordt er vaak gekeken naar kwaliteit. In de vragenlijsten zelf bijvoorbeeld zitten controle vragen of te kijken of je wel serieus alle vragen leest, dus blijf bij de les. Beantwoord je die verkeerd dan wordt de survey gelijk beëindigd en verdien je niks.

En gebeurt je dit vaker, dan kan het zelfs zijn dat je account helemaal wordt opgeschort zonder dat je nog aanspraak kan maken op de verdienste die daar nog op stonden. Dat tegoed ben je dan ook kwijt. Speel het spel dus netjes mee, dan wint iedereen.


12. Reageer snel op uitnodigingen voor onderzoeken

Onderzoeken lopen vaak maar een korte periode. Dat komt omdat de bedrijven of onderzoeksbureaus betalen voor een vooraf afgesproken respons.

Bijvoorbeeld 1000 ingevulde surveys. Om bij die eerste duizend te zitten kan je dus beter niet te lang wachten.

Na die 1000 wordt het onderzoek namelijk stopgezet. Soms wordt het hervat als toch meer onderzoek nodig is of er meer budget blijkt te zijn, maar die kans is klein.


13. Maak de vragenlijst helemaal af

Er zijn zeker mogelijkheden om tijdens een onderzoek even een pauze te nemen. Zelfs om helemaal uit te loggen en later weer verder te gaan. Handig als per ongeluk je de browser afsluit, maar we raden je aan om dit niet bewust te doen.

Kans is namelijk dat in de tussentijd er genoeg data is verzameld en het onderzoek wordt gesloten waardoor jij je verdienste misloopt. Maak dus altijd de hele vragenlijst af en vergeet ook niet op de laatste pagina door te klikken om je vergoeding te innen!


14. Elke beloning is meegenomen

Soms denk je misschien dat een onderzoekje van 30 cent de moeite niet waard is, maar je verdient er in ieder geval wel wat mee. Bovendien, bij de beste panels is er simpelweg een formule om te berekenen wat de beloning voor een survey is en die hangt vooral af van tijd.

Dat betekent dat je dus altijd eerlijk wordt beloond. Een lagere vergoeding betekent dus ook dat je er snel doorheen bent.


Tot slot

Denk je ik Mis nog informatie en / of Tips of heb je nog vragen over deze blog? We horen het graag zodat we onze informatie nog verder kunnen verbeteren.

Zeker als het gaat over betrouwbaar online Geld verdienen met enquêtes invullen voor geld, bonnen en/ of PayPal tegoed.


Deze Blog is Onderdeel van:
Gabber Pa
GabberPa.nl | GabberPa.be | GabberPa.com | GabberPa.de | GabberPa.eu | GabberPa.org | GabberPa.party | GabberPa.store.

Share this content: